Nikki Neehus

Sales- en communicatieadviseur

Mijn naam is Nikki en ik woon in Hilversum. Onlangs ben ik begonnen als sales- en communicatieadviseur bij Menea.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in sales bij gerenommeerde high-end retailbedrijven en het afronden van mijn studie Communicatiewetenschappen, voelde ik de drang om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een maatschappelijk doel. Zo ben ik bij Menea beland, een bedrijf met enthousiaste mensen die werkgevers en werknemers ondersteunen op het gebied van re-integratie, verzuimmanagement en inzetbaarheidsvraagstukken. Binnen Menea zal ik mij voornamelijk richten op het ondersteunen van de regio- en accountmanagers met betrekking tot de salesprocessen en de interne en externe communicatie van Menea.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, sport ik (om vervolgens alle verbrande calorieën weer aan te vullen bij mijn favoriete restaurants), bezoek ik lezingen in de moskee of bedenk ik nieuwe hobby’s die mij uitdagen om iets nieuws te leren.

Wat kan Nikki Neehus voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Menea zet in beweging