Als werkgever streef je naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Uitval van een medewerker wil je voorkomen, maar helaas heb je dit niet helemaal zelf in de hand. Wanneer een medewerker uitvalt komt dit altijd ongelegen. Naast dat je zorgen hebt om de betreffende medewerker brengt de Wet verbetering poortwachter ook verplichtingen en kosten met zich mee. De professionals van Menea begeleiden jou en de medewerker graag met een passende terugkeer, binnen of buiten de organisatie.   

Nieuwe mogelijkheden onder de loep met re-integratie

Onze coaches leggen de focus op de mogelijkheden die de medewerker heeft en stimuleren hem of haar het werkgeluk terug te vinden. De professionals werken onafhankelijk en streven naar een snelle en succesvolle terugkeer naar werk.  

In een 1e spoortraject kijken we naar welke mogelijkheden er zijn om de medewerker terug te laten keren in de organisatie. Wellicht in de huidige functie, maar het is ook goed mogelijk dat een andere beschikbare functie beter past.  

Wanneer terugkeer binnen de organisatie geen mogelijkheid is, start een 2e spoortraject. De coaches van Menea zoeken samen met jouw medewerker naar een passende baan bij een nieuwe werkgever. 

“We hebben een zeer prettige ervaring met Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Hulp nodig bij een re-integratietraject?  

Wil jouw organisatie ontzorgd worden bij re-integratie? We gaan graag in gesprek om te kijken waar de coaches van Menea kunnen inspringen om een re-integratietraject succesvol – zowel voor de werkgever als medewerker – af te ronden.