Week van de Werkstress – 16 t/m 20 november

Verleden heb je, toekomst moet je maken. Neem regie op je eigen loopbaan!

Maak vrijblijvend gebruik van de expertise van Menea in de Week van de Werkstress

Plezier in je werk is de centrale drijfveer van Menea. Plezier houdt mensen vitaal en draagt bij aan resultaten. Werken is leuk en geeft energie…tenminste, dat zou zo moeten zijn. Toch is stress op het werk beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Hoe houd jij jezelf mentaal gezond?

In de week van 16 tot en met 20 november besteedt Menea extra aandacht aan het onderwerp werkstress. Te veel mensen ervaren stress tijdens hun werk en hebben laat in de gaten dat ze er zelf iets aan kunnen doen. Wat is stress voor jou, hoe herken je het, hoe werkt het in je brein?

Blijf je brein de baas bij stress

Breinexpert Carry Leegwater geeft in deze video een voorproefje van de Menea training ‘Blijf je brein de baas bij stress’. De training gaat in op het herkennen van stress en hoe je stress de baas blijft.

Meer informatie, tips of een luisterend oor?

Heb je behoefte aan meer informatie over werkstress of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen met een coach van Menea? Laat het ons weten! De adviseurs van Menea staan klaar om je te helpen. Neem contact op met Menea via ons contactformulier of bel één van onderstaande telefoonnummers!

Maak kennis met een van onze Coaches:

Marjolein de Raad

Wendy de Vries

Coach (Noord- en Oost Nederland)

Mijn passie is mensen verder te helpen en het beste uit zichzelf te laten halen. Samen op zoek naar mogelijkheden en afrekenen met belemmerende overtuigingen.

Jacob van der Veer

Menekse Polat

Coach (Noord- en Oost Nederland)
Mensen begeleiden bij het vergroten van hun ‘gun factor’ op de arbeidsmarkt is mijn grote passie. Vanuit mijn oprechte interesse creëer ik een open sfeer waarin een kandidaat volledig zichzelf kan zij
Marjolein Smaling

Ed van de Wiel

Coach (Noord- en Oost Nederland)

“Mijn begeleiding kenmerkt zich als praktisch met de benodigde diepte en altijd gericht op ontwikkeling”