Ik wil weer aan het werk

Neem de regie over je eigen loopbaan

Wil je weer aan de slag gaan na een ziekteperiode? Wil je weten welke functie nu het beste bij jou past? Vind je het belangrijk om de regie te nemen over je eigen loopbaan? Onze coaches helpen je graag. 

Krijg de controle over je loopbaan terug

Je wil weer aan het werk en het liefst binnen een functie die past bij jouw huidige omstandigheden. Natuurlijk is het belangrijk om een functie te vinden waarmee je (een verdere ontwikkeling van) ziekte in de toekomst voorkomt. Kortom, je wil graag de controle over je eigen loopbaan terug. 

“De opdrachten die aan bod komen zijn zeker niet standaard te noemen en deze dagen je echt uit.” – Over de uitvoering van Menea 

Dit kan Menea voor je betekenen

Wij koppelen je aan een coach die bij je past en die kijkt naar jouw mogelijkheden. Menea hecht grote waarde aan het leggen van verbindingen. Het is niet altijd vanzelfsprekend of logisch om bij dezelfde werkgever of zelfs binnen dezelfde branche te blijven werken. Waar het om draait is waar je naartoe wil, wat je energie geeft en wat je allemaal kunt.   We zetten je weer in je kracht. Dat doen we met veel aandacht en warmte. Want een mensgerichte aanpak staat bij ons voorop. Het eindresultaat van het traject? Je gaat weer aan het werk in een functie die bij je past, zodat je hier hernieuwde energie van krijgt! 

Een re-integratietraject volgen met Menea? 

Wil jij graag met een coach aan de slag? Geef dit dan aan bij je werkgever, zodat deze contact met ons kan opnemen om de volgende stappen te zetten.